Body-Mind-Soul

Het uitgangspunt is jouw verlangen;
wat wil je graag ervaren in je leven en welke concrete doelen wil je bereiken.

Samenwerken van lichaam, bewustzijn en (ziels)verlangen.

We creëren een doorbraak in jouw denken, doen en voelen. Als alles in jou gehoord, gezien en gevoeld mag worden geeft dat rust en ruimte.

Versie 2

Coaching (zakelijk en privé)

Bewust worden; door het stellen van krachtige vragen tijdens het coachtraject ontdek je wat belangrijk is voor jou. Wat je nodig hebt om je doel te bereiken en hoe jouw gedrag, gedachten en overtuigingen van invloed zijn op de keuzes die je maakt. Deze inzichten worden vertaald in concrete acties om stappen te maken naar het door jou gewenste doel.

 

meer info

Ademsessie

Verwerken en helen; als een ervaring te heftig voor je is, stokt je adem even en zetten onderdrukte gevoelens en emoties zich onbewust vast in je lichaam en psyche. Dit veroorzaakt belemmerende overtuigingen, overlevingsmechanismen en een aangepast ademhalingspatroon. Een ademsessie is een efficiënte en natuurlijke manier voor diepgaande heling op alle niveau’s; lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel. Een ademsessie geeft direct verlichting van dagelijkse stress en biedt je helderheid, perspectief en innerlijke rust.

 

Je kunt een individuele ademsessie boeken en/of een ademworkshop.

Opstellingen

Verwerken en helen; meestal hebben ongerealiseerde verlangens te maken met blokkades in je onderbewustzijn. Door pijnlijke levenservaringen kunnen overlevingsmechanismen zijn ontstaan die je denken en handelen nog steeds beïnvloeden. Door het opstellen van je verlangen krijg je inzicht de werkelijke belemmering van jouw vraag of worsteling. Door dit onder ogen te zien kan deze innerlijke psychische dynamiek doorbroken worden en ontstaat keuzevrijheid en autonomie.

 

Meer info

Yoga/Meditatie/Access Bars/Massage

Verbinden met je’zelf’; door dagelijkse te oefenen met ademhaling, meditatie, yoga en lichaamsbeweging leer je hoe je de samenwerking tussen je lichaam en geest positief kunt beïnvloeden. Je leert de signalen van je lichaam kennen als je handelen niet in overeenstemming is met je verlangen. Als dat wel het geval is voel je rust en voldoening van binnen en stroomt jouw levensenergie.

 

Ga naar Yin Yoga en/of Access Bars en/of boek een Intuïtieve ontspanningsmassage

Het Proces

Wat Anke Verstappen Coaching voor jou kan betekenen.

Toegang tot Je'zelf'
Verlangen
Oude pijn & Blokkades
Transformatie
Zelf
Voor een leven in vervulling; vol en vrij leven!

Het is frustrerend als je iets graag wilt in je leven en dit niet voor elkaar krijgt. Zeker als je er al veel tijd en energie in hebt gestoken. Je hebt gemerkt dat bv hard werken, medicijnen en/of andere inspanningen niet tot de door jou gewenste oplossing leiden. Je wilt graag verandering maar weet niet hoe!

 

Samen met mij kun je in ontdekking gaan en je potentieel vrij maken zodat jij wél geluk en succes ervaart en gezond kunt zijn. Een eerste stap is bewust worden door middel van coaching. Bewust worden van wie je bent, wat je doet en waarom je iets doet. Bewust worden door dingen te ‘begrijpen’ maar ook door dingen te voelen. Je lichaam is namelijk een kostbare raadgever! Om beter te leren afstemmen met je lichaam is oefening nodig en zijn Yin Yoga en meditatie uitstekende vormen om dagelijks te oefenen.

Niet alles is echter in eerste instantie te begrijpen. Sommige pijnlijke ervaringen en belemmerende dynamieken zitten ‘verstopt’ in je onderbewustzijn. Het is gelukkig wel mogelijk om hier toegang toe te krijgen zodat je het kan doorbreken en helen. Kijk bij opstelling van het verlangen en ademsessies hoe dit werkt.

 

In jouw persoonlijke ontdekkingsreis sta ik je graag bij op een uitnodigende en liefdevolle manier. Ben jij klaar om de meeste grootse versie te jezelf zijn?

Over Anke

Anke Verstappen Coaching biedt verschillende events om je te inspireren en ondersteunen in jouw persoonlijk groeiproces. Als veelzijdig coach kan ik je diverse tools aanreiken om niet alleen bewuster te leven maar ook te helen en transformeren. Om balans te vinden tussen je lichaam en geest, innerlijk en uiterlijk. Met liefdevolle passie zet ik mijn kennis, expertise en levenservaring in om je uitdagen te dagen de meest grootse versie van jezelf te zijn. Zodat je geluk en succes zelf weet te creëren in je leven.

Mijn missie: jou inspireren en ondersteunen om datgene te doen waarvoor jij in dit leven bestemd bent en dus ook diep van binnen verlangt te doen. Ik geloof dat je bent uitgerust met de juiste kwaliteiten om dit verlangen te kunnen vervullen. Als coach, trainer en inspirator zal ik alles wat in mijn vermogen ligt inzetten om je jouw pad naar geluk en succes te laten ontdekken en ervaren.

Mijn kwaliteiten: resultaatgericht, creatief, toegewijd, afgestemd, analytisch, liefdevol en verbindend. Deze kwaliteiten zal ik, samen met mijn kennis, werk- en levenservaring, optimaal inzetten om jou te ondersteunen als jij dat wilt. Zelf blijf ik me ontwikkelen om nieuwe wijsheid op te doen en persoonlijke groei te realiseren.

Schrijf je in op mijn e-zine om op de hoogte te blijven van het aanbod en om inspirerende quotes te ontvangen. Laten we elkaar ontmoeten.

 

Welkom!

Anke Verstappen

Om kwaliteit te waarborgen certificeerde ik me als

 • CPMC (Certified Professional Mastery Coach) bij TAG Coaching for Results
 • ACC (Associated Certified Coach) bij de International Coach Federation (ICF)
 • Ademcoach (Therapeutisch werken met de Kracht van Ademenbij TranceArt Opleidingen
 • Begeleider Opstellingen als traumaverwerkingsmethode bij Interakt in Tiel
 • Yin Yoga teacher bij De Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos in Amsterdam

Ervaringen

Contact

Anke Verstappen Coaching

 

LOCATIE INDIVIDUELE COACHING:
Barchman Wuytierslaan 81-47 (huisje 47)
3819 AB Amersfoort

 

LOCATIE GROEPEN:
het VlinderHuys
(t.o. restaurant De Kabouterhut)
Barchman Wuytierslaan 51
3819 AB Amersfoort
(gratis parkeren)

Telefoon: 06-55 14 44 84
Email: info@ankeverstappencoaching.nl

IBAN NL68 RABO 0160 0682 31
KvK nummer: 51.64.35.45

Laten we contact houden via:

Dank je wel voor het delen
van deze website.

  Je naam (verplicht)

  Je email (verplicht)

  Onderwerp

  Je bericht (verplicht)