Coaching

Coaching

Voor een nieuwe, gezonde balans in je leven

 

~ Doorbraak in denken, doen, voelen ~

Wil jij de touwtjes van jouw leven (weer) in eigen hand nemen?

 Je beseft dat je een gelukkig en succesvol leven zelf in de hand hebt en toch blijf je ‘hangen’ in een ongewenste situatie. Je wilt graag verandering maar weet niet hoe… Je doet echt je best maar het is -tot nu toe- nog niet gelukt.

Gelukkig kan ik je als coach ondersteunen om wél de door jou gewenste resultaten te bereiken in je leven, zowel zakelijk als privé.

Als je voelt dat je uit balans bent, kan een coach je weer op het juiste pad brengen. Mijn kracht is je te leiden naar de kern van datgene wat jou belemmert. Datgene wat ongrijpbaar, onzichtbaar en ontastbaar lijkt maar wel voelbaar is (een knoop in je maag, zwaarte, korte oppervlakkige adem, energieverlies etc.). Pas als het door jou gezien, gehoord en gevoeld is zal het jou los laten en kom je weer in balans.

 

“Na een intensief (arbeidzaam) leven kwamen er na mijn pensionering toch nog issues naar boven die ik graag wilde onderzoeken. (Als het water zakt komt er toch het nodige naar boven bleek maar eens). Via een zakenvriend ben ik terecht komen bij Anke en het heeft me heel veel gebracht. Vooral de combinatie van heel snel toch ook cognitief de essentie raken en daarna transformerend omzetten d.m.v. ademhaling was voor mij een schot in de roos. Het heeft me nieuwe inzichten gegeven en me geholpen om me nog meer te laten worden wie ik ben. Voor het eerst dat ik hierdoor ook mijn eigen ik ontmoet heb. Een ontroerende ervaring. Kort samengevat een prachtig cadeau op mijn 66e. Anke is simpelweg een liefdevolle talentvolle coach met veel compassie. Met dankbaarheid en vanuit het hart. ~ Hans den Boer (ex HR-directeur)”     

Hoe werkt het

Jij bepaalt het onderwerp waarop je gecoacht wilt worden en de doelen die je wilt bereiken. Tijdens onze coach gesprekken luister ik (ook tussen de regels door) en stel je krachtige vragen die je leiden naar de antwoorden die je zelf al in je hebt. Naast bewustwording van wat je werkelijk wilt zijn en bereiken in je leven, zal ik je commitment oproepen om daartoe stappen en acties te nemen zodat je in staat bent buitengewone resultaten te behalen!

 

Ondersteunende tools in het coachproces

Blijvende verandering lukt vaak niet met alleen je mindset. Je herkent het vast dat je bedenkt voortaan anders om te gaan met een situatie totdat je getriggerd wordt en toch weer in oude gedragspatronen of gedachten vervalt.

Ware transformatie gebeurt diep van binnen; in het lichaam op celniveau en in de psyche in het onderbewuste. De krachtige en natuurlijke tools die ik -in overleg met jou- tijdens de coaching inzet zijn je adem (transformerende ademsessie), focus (werken met de felt sense), het ‘wetende veld’ (opstellingen) en visualisaties. Uitgangspunt én kompas is jouw (ziels)verlangen.

Uitleg verschillende coaching tools die ingezet kunnen worden tijdens het coachproces.

Versie 2

Coaching

Bewust worden

Door de krachtige vragen die aan jou gesteld worden tijdens het coachtraject ontdek je wat belangrijk is voor jou. Wat je nodig hebt om je doel te bereiken en hoe jouw gedrag, gedachten en overtuigingen van invloed zijn op de keuzes die je maakt. Deze inzichten worden vertaald in concrete acties om stappen te maken naar het door jou gewenste doel.

Ademsessie

Diepe ontspanning en heling

Je wordt begeleid om je natuurlijke ademhalingspatroon weer op te pakken; een open, verbonden en volledige ademhaling. Deze ademstroom stimuleert het zelfhelingsproces op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Gedurende de ademsessie lig je op een yogamat met op de achtergrond muziek. Jouw intentie, affirmaties en drukpunten ondersteunen het helingsproces. De effecten zijn direct en permanent.

(ook in groep: Adem & Klank groep sessie)

Versie 2

Opstellingen

Keuzevrijheid en autonomie

Een helende beweging maken op gebied van jouw gezondheid, relatie, werk, liefde mbv het ‘wetende veld’ (alles is energie en verbonden). Met jouw verlangen als vertrekpunt openen we het ‘wetende veld’ door steeds een woord mbt jouw verlangen intuïtief in de ruimte neer te leggen. Jij gaat op dat woord staan en samen gaan we stap voor stap naar binnen. Vergeten herinneringen en gevoelens -die jou in het hier en nu blokkeren- kunnen boven komen en door deze te erkennen, doorvoelen en doorademen worden belemmerende dynamieken doorbroken.

(in een groep komt de info uit de mensen/representanten zelf)

Focussen

Inzicht, ruimte, ontspanning

Focussen is een lichamelijke vaardigheid om bewust te worden van subtiele gevoelens in je lichaam, die ‘felt senses’ worden genoemd. Focussen leidt tot inzicht, minder spanning in je lijf en positieve verandering in je leven. We werken in de sessie met wat er voor jou op dit moment op de voorgrond ligt en ik begeleid je door stappen van het focus proces.

Geef jezelf de kans om de meest grootse versie van jezelf te zijn.

 

Ben jij klaar voor een vrij en blij leven?

Één sessie kan je leven al veranderen, meerdere sessies vergroten het gevoel van in balans zijn, rust, innerlijke vrede en vernieuwde levensenergie.

Boek hier een losse sessie of coach voordeelpakket naar jouw keuze.