Verdiepingsweekend

Verdiepingsweekend

Diep verbinden met jouw verlangen en levensenergie

~ energie kun je niet vernietigen, wel transformeren ~

Wat wil in jou ontluiken?

 

Ruimte maken voor datgene waar jij naar verlangt.

 

bloeien

Welk thema in jouw leven vraagt op dit moment het meeste aandacht? Wat kost jou veel energie en wil je graag veranderen? Als je moe bent van het vechten tegen en/of harde werken kun je nu kiezen voor een nieuwe weg. Eentje die leidt naar meer gemak, innerlijke rust en flow. Waarbij je méér gehoord, gezien of gewaardeerd wordt, en jezelf kunt zijn op een gezonde manier. Laat ons je hierbij helpen dit weekend! 

 
‘Waar wil en ga ik voor staan, wat spreek ik uit, en laat ik zien in relatie tot mijn partner, werk, kinderen/gezin, gezondheid?’
 
 
In dit verdiepingsweekend ga je met jouw eigen gekozen thema aan de slag.
Anke en Jeanette bieden je de kracht van hun persoonlijke kwaliteiten én de verschillende tools waarover zij samen beschikken (o.a. coaching, ademwerk, yoga, opstellingen). Deze gaan jou ondersteunen om verbinding te maken met jouw verlangen.
Je gaat inzichten krijgen, blokkades opruimen en concrete handvatten ontvangen die je zelf thuis kunt gebruiken om jouw weg te vervolgen.
 
In het weekend is er ruimte voor stilte, bewust worden, ervaren (voelen) en oefenen.
De energie die we met elkaar creëren in de groep, doordat we met elkaar in één huis zijn en samen eten, helpt om in relatief korte tijd, grote stappen te zetten.
En natuurlijk hoort daar een houtvuurtje bij…
 
 
Deelname particulieren: € 345,- voor het programma en werkmateriaal plus € 50,- voor de overnachting, 4 maaltijden en alle drankjes.
op de prachtige, bosrijke lokatie van JOUW IMPACT! in Bosch en Duin bij Utrecht.
Tip: Vraag bij je werkgever naar budget voor jouw persoonlijke ontwikkeling!
Zakelijk tarief: € 475,- exclusief 21% BTW (€ 425,- voor het programma en werkmateriaal en € 50,- voor de overnachting, eten en drinken).
 
Maximaal 5 deelnemers, vol = vol