Adem & Yoga dag retreat

Adem & Yoga dag retreat

~ Zo binnen, zo buiten ~

Dompel je onder met een Transformerende Ademsessie, Yin Yoga, Yoga Nidra én Klankbad.

 

Wij bieden je een heerlijke en unieke dag met Adem en Yoga. Een verwendag voor jou om in diepe verbinding met jezelf te komen, ultiem te ontspannen, op te ontladen en te revitaliseren. Een heerlijke dag met gelijkgestemden waarin je veilig begeleid wordt in een transformerende ademsessie en diep in je lichaam mag zakken door een combinatie van yin yoga, yoga nidra en een klankbad.

Programma
We starten de dag met een korte kennismaking en een transformerende ademsessie. De ademreis begint met het maken van een persoonlijke intentie (verlangen). Vervolgens brengt de adem je naar blokkades tav dit verlangen waar we dan klank aan geven zodat het kan transformeren naar lichtheid en méér (adem)ruimte voor jezelf. De adem brengt je in contact met jouw essentie. Na afloop zul je rust ervaren en je tegelijkertijd energiek voelen, en je kan waardevolle inzichten krijgen. Rond de middag gaan we samen lunchen en is er tijd om te verbinden, te bezinnen of stil te zijn. Er wordt een heerlijke lunch verzorgd.

In de middag zak je verder in je lichaam door zachte yin yoga poses waarbij je leert je lichaam en je grenzen te voelen en ruimte te maken door dóór te ademen in de weerstand of het ongemak. Vanuit savasana zakken we in een nóg diepere ontspanning met yoga nidra. Yoga nidra voert je mee naar de hersenstaat waar je totale ontspanning ervaart en waar het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Tot slot word je getrakteerd op een klankbad.

Eind van de middag is er – onder het genot van een borrelhapje – een deelronde en sluiten we de dag samen af.

 

Begeleiding

Deze dag wordt verzorgd en begeleid in samenwerking met Bea Stigter van Be Academy.  Bea is -net als Anke- een ervaren Ademcoach en yogateacher. Daarnaast is zij ook nog meditatie reisleider, gespecialiseerd in Mindfulness en Yoga Nidra.

 

Datum en tijd:  deze dag wordt regelmatig georganiseerd. De eerst volgende is op zondag 27 maart 2022 van 10.00 – ca 17.00 uur (ontvangst om 9.45 uur)

 

Locatie: Amersfoort, Qi centrum Amsterdamseweg 43a (gratis parkeren)

 

Deelname:
✓ 139 euro per persoon
✓ 250 euro voor 2 personen (let op: Je kunt hiervan alleen gebruik maken als je direct de 2e persoon aanmeldt en betaalt.)

 

Inclusief:

✓ transformerende groepsademsessie
✓ yin yoga, yoga nidra, klankbad
✓ heerlijk verzorgde lunch
✓ koffie, thee
✓ borrelhapje

 

Aanmelden:
Meld je aan door jouw of jullie plek te reserveren via deze link of de button hieronder.

 

Neem gerust je partner, vriend(in), collega of een familielid mee.
Jullie zijn van harte welkom op de Adem & Yoga dag om er samen een bijzondere dag van te maken!