Adem & Klank groep sessie

Adem & Klank reis

Emotionele, mentale, fysieke en spirituele heling op diep niveau

~ de transformatiekracht van adem in de geborgenheid van de groep ~

Groepsenergie versterkt jouw proces

Je adem is een krachtig instrument om los te laten en te ontvangen. De energie van de groep helpt je daarbij; de samenstelling van de groep blijkt altijd te kloppen.

 

Als je nog niet eerder een transformerende ademsessie hebt gedaan kan het fijn en veiliger voor je zijn om eerst een individuele ademsessie te doen zodat je systeem vertrouwd raakt met het proces. Bij een individuele ademsessie is alle aandacht en begeleiding vóór, tijdens en na de ademsessie voor jou. Houd er rekening mee dat dit in de groepsademsessie uiteraard verdeeld is.

 

Ademen voor jouw verlangen!

Na een korte voorstelronde en uitleg van de ademsessie, laat ik je contact maken met je verlangen. Je gaat de ademsessie in met een krachtige affirmatie die staat voor jouw verlangen. De verbonden adem, vibrerende klanken/muziek, stimulerende essentiële oliën en liefdevolle begeleiding, nemen je mee op innerlijke reis door diepere bewustzijnslagen! Hier kunnen onderdrukte emoties, oude ongewenste (denk)patronen en negatieve overtuigingen worden losgelaten en getransformeerd. Bovendien heeft de extra zuurstof in je lichaam een vitaliserend effect op je cellen en stimuleert het zelfhelende vermogen. Een boost voor je welbevinden en immuunsysteem!

Onderhoud je ademwerk met een Adem & Klank voordeelkaart

Eén ademsessie kan je leven al veranderen en geeft je een ENERGIE boost. Meerdere ademsessies over een langere periode vergroten het gevoel van in BALANS zijn, geven vrede en rust en brengen je terug in je natuurlijke ademhalingspatroon. Daarom kun je elke maand een groepsademsessie bijwonen.

Geniet van het voordeel van een Adem & Klank 3-rittenkaart*!

* Je mag anderen ook meenemen op je kaart.