Adem & Klank sessie privé

Adem & Klank sessie privé

Een unieke ademsessie met de helende klanken van kristallen klankschalen

~ door adem en klank een verdiepende ademreis maken ~

Emotionele, mentale, fysieke en spirituele heling op diep niveau

 

Laat je meenemen op deze speciale ademreis onder de liefdevolle begeleiding van Anke en de ondersteunende klanken van Leon.

 

Gun jij jezelf de volle aandacht van maar liefst twee personen die met jou meereizen en ondersteunen tijdens de ademsessie?

 

We nemen ruim de tijd om jouw intentie voor deze ademsessie helder te krijgen met een stukje coaching. Als jij een krachtige affirmatie geformuleerd hebt mag je lekker komen liggen op de mat. Anke zal jou inleiden in de ademsessie en Leon slaat zijn kristallen klankschalen aan die passen met waar jij op dat moment bent. Elke klankschaal resoneert met een bepaalde chakra en zal jouw ademreis helpen verdiepen.

 

Door verbonden te gaan ademen komt de energiestroom op gang en verhoog je de trilling. Ook de klankschalen verhogen deze trilling wat een effect heeft op jouw lichaam dat voor zo’n 70% uit water bestaat. Tijdens de ademsessie zal Anke drukpunten gebruiken om bepaalde blokkades die zich hebben vastgezet in jouw cellen, een trigger te geven. Door vervolgens een klank te geven op een uitademing kan deze losgelaten en getransformeerd worden. Dit is een enorm bevrijdend proces.

In de laatste fase kan alles integreren en kun je belangrijke inzichten krijgen. Een ademsessie brengt je diep in contact met jezelf, met je essentie.

 

Het resultaat

Doordat je een hele tijd vol en vrij geademd hebt, zul je na afloop van de ademsessie merken dat je je fit en vitaal voelt en tegelijkertijd diepe ontspanning en vrijheid ervaart.

 

Gun jij jezelf deze unieke Adem & Klank sessie?

 

Boek de sessie van ca 2 uur voor 195 euro.

 

Dit is exclusief 50 euro voor huur ruimte of reistijd en -kosten (op redelijke afstand) indien we bij je thuis komen. Aan jou de keuze:

  • wij komen bij je thuis de ademsessie geven*
  • wij huren ruimte in Amersfoort

 

*er is voldoende plek voor een yogamat waarop je ligt en de klankschalen

Adem & Klanksessie met partner of eigen groep

 

Vind je het fijn om deze unieke Adem & Klank sessie samen met je partner te doen?

Dat kan voor de speciale prijs van 250 euro samen.

 

Wil je een Adem & Klank sessie organiseren voor een eigen groep?

Dan is de prijs voor elke extra deelnemer 50 euro bovenop de prijs van 250 euro voor 2 personen.

 

Dit is exclusief 50 euro voor huur ruimte of reistijd en -kosten (op redelijke afstand) indien we bij je thuis komen. Aan jou de keuze:

  • wij komen bij je thuis de ademsessie geven*
  • wij huren ruimte in Amersfoort

 

* er is voldoende ruimte voor yogamatten voor alle deelnemers en de klankschalen