Healing Power

Healing Power Class

Krachtige allround lessen om lichamelijk, emotioneel, mentaal én spiritueel fit te blijven.

Onderhoud je zelfhelend vermogen met ademwerk, opstellingen, focus en energiewerk.

healing power class

We weten inmiddels allemaal dat om gezond te zijn, méér nodig is dan alleen sporten of goede voeding. Naast lichamelijk fit is het ook nodig om emotioneel, mentaal en spiritueel fit en in balans te zijn. En ook dit kunnen we oefenen, in de healing power class!

 

Je ontvangt tools en life skills om rust, ruimte en balans te kunnen integreren in je leven. En we stimuleren je zelfhelend vermogen. In deze wekelijkse lessen wordt afwisselend gewerkt met de helende kracht van je adem, de energie van het ‘wetende veld’ (opstellingen), mindfulness en meditatie, focussen en vrijmaken van energiebanen (drukpunten op het hoofd).

 

Dit zorgt voor innerlijke rust, ontspanning en een diep contact met jezelf. Je staat krachtiger en bewuster in de wereld en bent in staat om keuzes te maken die in lijn liggen met je verlangen. En je weet hoe om te gaan met stress (op je werk of thuis). Je voelt je innerlijk vrij.

Join the HEAL’th Club

Een gezonde, vrije wereld begint bij jezelf.

 

Je moet het zélf doen, maar niet alleen.

 

Door samen wekelijks te oefenen met de verschillende tools ontstaat verbinding. Je zult merken dat je gedurende de lessen gedragen wordt door de aanwezigheid van de anderen. Ieder werkt met/aan zijn eigen thema’s die veelal heel herkenbaar zijn. Verwacht naast diepgang vooral ook lichtheid en plezier!

 

We werken zoveel mogelijk met een vaste, kleine groep.

Leskaart: € 145,- voor 10 lessen (maximaal 3 maanden geldig en vooraf te betalen met een Tikkie)

Toch een losse les volgen? Dat kan op basis van beschikbaarheid.

Losse les: € 55,00 (vooraf aanmelden)

 

Wanneer

Op vrijdagmiddag van 14.00 tot ca. 15.30 uur.

en dinsdagochtend van 11.00 to ca. 12.30 uur.

Doe makkelijk zittende kleren aan.