Intensieve 5-daagse cursus Ademcoaching

Ademcoaching

Een gecertificeerde cursus met persoonlijke verdiepingsreis

29 aug t/m 4 sept 2020

onder voorbehoud van overheidsmaatregelen ivm coronavirus

 

Open your heart and soul through the power of breath

IMG_0228
vol&vrij ademen
IMG_0336
Versie 2

Intensieve gecertificeerde 5-daagse basiscursus Ademcoaching

 

~ de helende kracht van adem ~

 

Vol en vrij ademen is vol en vrij leven!

Verwonderd en diep onder de indruk was ik, na mijn allereerste ademsessie. ‘Hier kun je niet tegenaan coachen’ dacht ik toen ook…’

~ Anke Verstappen (adem)coach.

 

 

Heb jij ook de helende kracht van ademen ontdekt en wil jij ademcoach worden in 2020?

Wil jij deze cursus gebruiken voor een verdiepende persoonlijke transformatie?

 

 

Intensieve gecertificeerde basiscursus ademcoaching

Als ademcoach begeleidt je iemand in een ademsessie; een krachtige, natuurlijke en helende manier om iemand te bevrijden van stress en te revitaliseren.

 

Er zijn vele technieken van ademen met hun verschillende uitwerkingen en doel. Zo noem ik als voorbeeld de ujjayi breath om adem en beweging af te stemmen tijdens de yoga, de Wim Hof methode om je immuunsysteem te versterken en de vuuradem om energie op te wekken. Een zanger of blazer gebruikt weer een andere specifieke techniek van ademen. Alle bewuste vormen van ademen kunnen waardevol zijn en bijdragen aan een persoonlijk doel.

 

In deze cursus leg je de basis om iemand te kunnen begeleiden in een diepgaande, transformerende ademsessie. Het doel van deze ademsessie is:

 • transformeren van ‘oud zeer’ dat opgeslagen is op celniveau en de huidige levensenergie blokkeert. Op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel niveau.
 • vitaliseren; vol en vrij ademen geeft een enorme energieboost aan je lichaam. Alle organen worden voorzien van veel meer zuurstof. Gezond zijn en blijven.
 • een natuurlijk ademhalingspatroon van vol en vrij ademen opnieuw integreren. Door alles wat we mee hebben gemaakt in het leven ademen we niet voluit. Vol en vrij ademen = vol en vrij leven. Je potentie leven en dóór blijven ademen bij tegenslagen (niet opnieuw trauma vastzetten).

 

Deze intensieve vijfdaagse training geeft je een enorme verdieping in je eigen persoonlijke proces en leert je ademcoach te worden.

 

Voor wie

Je hebt zelf al hebben ervaren hoe krachtig een transformerende ademsessie is. Er is een verlangen naar essentie en innerlijke vrij zijn, en je wilt dat graag leren doorgeven aan anderen.

Jij wilt deze intensieve week gebruiken om je eigen persoonlijk proces een boost te geven en jezelf te ontwikkelen als ademcoach. Je wilt de kracht van adem gebruiken om anderen te begeleiden bij een ademsessie.

 

Wat leer en ervaar je

 • Diepgaande inzichten en heling in wie jij bent en wat je wilt in dit leven
 • Je eigen intake en ademsessie voorafgaand aan je deelname deze week
 • Het creëren van een betrouwbare, veilige setting voor jezelf
 • Het creëren van een betrouwbare en veilige setting van de cliënt
 • Theorie en techniek van een transformerende ademsessie
 • Jouw eigen unieke gave te gebruiken tijdens de ademsessie
 • Dagelijks een ademsessie ontvangen en geven
 • Ondersteuning ontvangen dmv yin yoga, coaching, meditatie en dans

 

Na deze basiscursus Ademcoaching ga je aan de gang om verdere ervaring op te doen en veel ‘vlieguren’ te maken in de begeleiding van ademsessies maar ook in het ontvangen ervan. Deze ervaring ga je oa opdoen door middel van uitwisseling met andere ademcoaches (uit deze cursus*) en terugkom/intervisie dagen bij Anke Verstappen Coaching.

 

Met jouw deelname aan de ademcursus wordt je opgenomen in de *Community van Breath Academy coaches. Een besloten groep van Ademcoaches van de Breath Academy die transformerend ademwerk voor iedereen beschikbaar wil maken en elkaar daarbij op alle mogelijke manieren steunen.

 

Gun jij jezelf deze Ademcursus met persoonlijke verdiepingsreis?

Lees hoe de cursus is ervaren:

Lieve Anke, ook al schieten woorden tekort om vorige week te beschrijven, ik ga het toch proberen…

Dankbaar ben ik, dat ik de cursus ademcoaching van jou op Ibiza heb gevolgd. Wat een complete cursus is het geworden. Je hebt ons beloofd; wat ik weet, zal ik jullie leren en dat heb je gedaan. Het was veel meer dan ademcoaching alleen. Ook wat jij hebt geleerd door opstellingen en coaching en wat waardevol was voor de cursus, heb je geïntegreerd. Niet alleen ben je een goede en prettige docent, je bent ook een heel prettig en liefdevol mens. Dit heeft gemaakt dat de leeromgeving heel respectvol en veilig was.

Ik heb enorm veel geleerd…. over ademwerk, coaching en over mezelf. Het was een prachtige, diepgaande reis met elkaar op Ibiza en ik zal met veel liefde en toewijding naast jou staan om het mooie helende ademwerk helpen te verspreiden.

Lieve groet, Bea 

 

Wil jij deze Ademcursus met persoonlijke verdiepingsreis ook volgen?

Deelname cursus Ademcoaching: 995 euro p.p.

 

Dit is inclusief:

 • Een persoonlijke intake en ademsessie met Anke voorafgaand aan deze week.
 • 5 dagen Basiscursus ademcoaching:
  • Theorie en techniek van transformationeel ademwerk
  • Praktijk ademwerk: elke dag een ademsessie ontvangen en geven
  • Coaching & begeleiding van jouw eigen proces
  • Theorie en praktijk coaching skills & energiewerk mbt begeleiding ademsessie
  • Procesondersteuning dmv yin yoga, coaching, meditatie en dans
  • Certificaat Ademcoach

 

Lokatie

Deze cursus Ademcoaching wordt gegeven op het heerlijk rustige lokatie nabij natuur. We verblijven in een comfortabel huis en bereiden samen de maaltijden. Er wordt bij voorkeur geen alcohol gedronken ivm je proceswerk. Dit alles draagt bij aan een bijzondere week om nooit te vergeten!

 

Kosten overnachting en maaltijden: 495 euro p.p.

 

Dit is inclusief:

 • 7 daags verblijf in een prachtige, energetisch sterke accommodatie in een comfortabel huis.
 • 6 overnachtingen op een (gedeelde) tweepersoons kamer
 • bed- en linnengoed
 • Alle maaltijden (event. vegetarisch) en drankjes (bij voorkeur geen alcohol)

 

Minimaal 4, maximaal 6 deelnemers.

Deze groep is vol. Wil je meedoen aan de volgende Ademcursus mail me, dan zet ik je alvast op de lijst.

 

Aan jouw deelname gaat een persoonlijk gesprek met ademsessie met Anke vooraf. Dit is een onderdeel en begin van jouw proces en trainingsweek.

Wat is een ademsessie?

Door je natuurlijke ademhalingspatroon weer op te pakken in een sessie, vindt de adem als vanzelf de blokkades die zijn ontstaan gedurende je leven. Je adem is een geweldig krachtige tool om op natuurlijke wijze blokkades te transformeren en (oude) pijnen te helen. Permanent. Op diverse niveau’s: lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel.

In deze tijd van grote veranderingen hebben we met de kracht van adem een onontbeerlijk gereedschap beschikbaar. Geheel natuurlijk en voorhanden bij iedereen. In een veilige setting en onder kundige begeleiding kan de adem zijn helende werk doen.

 

‘Vandaag beland in een heftig proces door een ademsessie onder liefdevolle begeleiding van Anke. Daarmee is er een heel oud zeer wakker geworden en mocht er licht schijnen op oude patronen welke nu geheeld kunnen worden’ ~ deelneemster ademsessie

 

Over Anke

Anke Verstappen heeft sinds 2011 haar eigen praktijk Anke Verstappen Coaching (voorheen JOUW IMPACT!) als coach, trainer en begeleider van persoonlijke ontwikkelingsprocessen, individueel en in kleine groepen. Zij is gespecialiseerd in ademwerk als een van de krachtige tools die zij tot haar beschikking heeft naast  opstellingen, energiewerk (access bars), focussen, yin yoga en haar coaching skills (Certified Professional Mastery Coach sinds 2012 ~ opleiding Coaching for Results by Jeff Cosby en gecertificeerd bij ICF International Coach Federation).

Anke maakte in 2012 kennis met ademwerk (transformational breathing) en nam deel aan verschillende retreats bij Christian de la Huerta ~ www.soulfulpower.com

Zij certificeerde zich als ademcoach bij TransArt Opleidingen, Kracht van Adem in 2013 en heeft sindsdien al vele mensen begeleid in het krachtige transformerende ademwerk.

 

‘Ik heb Anke mogen ervaren als zeer professioneel begeleidster bij een zeer intense en life changing ademsessie. Ze begeleidt je fijn en respectvol door je proces. Of dit nu is door je te herinneren aan het feit dat dingen ook in zachtheid en acceptatie mag. Of dat ze vol aanwezig is om je met kracht, veiligheid en know-how door heftige barrières heen te helpen. Het was een hele helende ervaring!’ ~ deelneemster ademsessie

 

8d566a51-9c3d-4711-93de-660302d28e13

 

Super gaaf als je er bij bent!

~ Anke ~

73b7036d-ab15-4610-b5a1-19e1d7c29131